tuinsite

Gea's tuinsite, de inleiding
...en dit is het andere gedeelte van mijn site, het tuingedeelte. Hier vind je veel foto's van planten, borders, de vijver, de boomgaard, de moestuin, de kweekkas, ... , kortom, van onze tuin.

Zoals je zelf zult merken is onze tuin best groot te noemen. Velen zullen bij de eerste aanblik denken: 'O, maar die zullen wel een tuinman of -tig paar handen hebben om de boel te onderhouden of zo'.

Iets dat ik meteen ga tegenspreken.

Alles, maar dan ook alles is met eigen inzet, enthousiasme, vindingrijkheid, creativiteit en spierkracht gerealiseerd. En mogelijk is dat ook de oorzaak van onze gedrevenheid in de tuin en zeer zeker is het de oorzaak van de vele, vele foto's die ik ervan maak en het enthousiasme waarmee ik de diverse albums maak.

Ik wens je er veel plezier mee. En bevalt het je, wip dan ook later nog eens langs. In afwachting van dat ik de nieuwsbrief weer op kan pakken staan in de rechter kolom de nieuwste aanpassingen of toevoegingen op de website. 

Steeds namelijk, wordt de site aangevuld met nieuwe afbeeldingen en het zou jammer zijn als je dat dan zou missen.

Als je overigens merkt dat een album niet goed werkt, dan stel ik het zeer op prijs als je dat even wilt doorgeven. Een mailtje of een berichtje via het formulier is voldoende.

Veel plezier op mijn tuinsite

 

2021 © Gea's Zaaisite