de koopjeshoek

Ik ben mijn boekenkast aan het schonen en heb heel veel mooie kwaliteitsboeken te koop. Boeken over planten en plantensoorten, maar ook wat klassieke engelse tuinboeken en naslagwerken. De boekjes over het zaaien zijn inmiddels uitverkocht, maar ook in veel naslagwerken staat een zaaibeschrijving (en op mijn website onde Menu Planten-Info A-Z natuurlijk).

De verkoopprijs te bepalen was een beetje moeilijk voor mij, veel boeken zijn me door de jaren dierbaar geworden en wil ze niet voor een appel en een ei van de hand doen.

Dus ben ik gaan speuren waar ze- tweedehands - voor te koop aangeboden worden en ben ik daar qua prijs met 10% tot 20% onder gaan zitten. Volgens mij is dat dan wel redelijk.

Heb je er wat leuks tussen gevonden of nog wat te vragen, stuur dan gerust - vrijblijvend - een berichtje. Bij meerdere afname is er zeker wel wat aan de prijs te doen.

Vraag gerust.

 
Overzicht beschikbare boeken per 7 maart 2021

kweekmaterialen:

 Drie groei en bloeilampen (led) (voor meer info: stuur een berichtje)Daarnaast heb ik gripsealzakjes, diverse afmetingen, o.a. voor de deno-methode


En rest me voor nu jullie alle een mooi tuinseizoen toe te wensen.

Hartelijke groet,


   


2021 © Gea's Zaaisite