ZLOG... logboek zaaien

Degene die mijn website al wat beter kent, heeft kunnen ervaren dat daar heel veel werk in is gaan zitten. Niet alleen in het bijhouden van de zadenlijst, de informatie, etc., maar ook in het onderhoud.

Waarom dat nu vermeld? Welnu, een van de leuke dingen die ik graag doe is de ervaring delen rond mijn zaaierij. Wat ik zoal zaai, wat er lukt, wat er niet lukt en waarom het niet lukt. Een logboek zaaien dus.

In het verleden heb ik al verscheidene pogingen gedaan.

Alleen... en nu komt het probleem, het lukt me maar niet er tijd voor vrij te maken. De tuin, de website, mijn facebook pagina's, .... alles snoept een punt van 'mijn taart van tijd' en op een gegeven moment is die op.

Keuzes maken dus. En om toch aan de vraag te kunnen voldoen, komen mijn oude logboek zaaien pagina's online. Je vindt ze rechtsboven in het menu 'ZLOG-archief'

Een doekje voor het bloeden dus, maar ik hoop dat je er toch van zult genieten en wellicht leren en... - dat loopt als een rode draad door deze website heen - dat het je stimuleert om ook met deze hobby bezig te zijn / de beginnen.

Veel plezier ermee!


2019 © Gea's Zaaisite