Zaadjes bestellen

Dat doe je door de zadenlijst door te lopen, hier en daar te knippen en plakken of de namen te noteren en mij het lijstje te mailen. Ook kun je na de lijst in Word te hebben gedownload, lekker op de bank met je tuinboeken of de laptop erbij de geprinte lijst doorspitten.

Nadat ik je lijstje heb ontvangen kan ik kijken of ik alles nog voor je heb en laat ik het bedrag en mijn rekeningnummer weten.

Bijzondere zaden, veel voorkomende zaden, veel zakjes, weinig zakjes, het maakt me niet uit, het is alle voor de hobby en met als doel 'mijn tuin naar jullie toe te brengen'.

Voor alle soorten vraag ik ter compensatie voor mijn werk aan de website, het oogsten en beschikbaar maken 50 eurocent per zakje. Plus daarbij het geld voor de porto.


Voor bestellingen binnen Nederland is dat:

  • tot 6 zakjes 60 eurocent
  • vanaf 6-12 zakjes 1,20 euro
  • 12-20 zakjes euro 1,80

Voor bestellingen buiten Nederland is dat:

  • tot 6 zakjes (euro) 1
  • 6-12 zakjes 2
  • 12-20 zakjes 3


en hoe betaal ik die grotere bestelling dan ?

De meesten kiezen voor internet-bankieren. Mail me maar even voor de gegevens.


ik heb geen internetbankieren

Een aantal onder jullie, zo is gebleken, betalen liever cash, door bijvoorbeeld Rocks-vijfjes, een boeken of kadobon, postzegels of door een biljet te sturen. Stuur maar een mailtje dan overleggen we dat even hoe dat het beste aan te pakken.


ik woon niet in nederland hoe moet ik het dan aanpakken?

Woon je in elders in Europa, en wil je per internet betalen, dan heb je naast het rekeningnummer ook deze IBAN en BIC gegevens nodig. Mail me maar als je die nodig hebt, dan geef ik ze door.2021 © Gea's Zaaisite